söndag, mars 01, 2015

Vad jag bryr mig om nu är att från samma säng lyssna till samma regn

Snodde listan från niotillfem, aint gonna apologize.
Pojkvänslistan:
Hur länge har ni varit ihop?
21 hela månader, tror vi!

Hur träffades ni?
Han kommenterade en bild på mig & sa att jag var söt, sedan började vi prata massor tiep. Det var oktober 2012, vi tappade kontakten ett tag men sedan började vi spela League of Legends tillsammans & pratade prick varje dag.
Sen kom han för att lana med oss & det var bara allmänt bäst! Vi sov bredvid varandra och kollade på alla mina favofilmer, en vecka senare sa han att han tyckte om mig mer än något annat.
Vem var mest på?
JAG! Även om jag först var lite tveksam, pga distansen, blev jag genast ganska intensiv i hela förhållandet & lite galet som jag blir, men han balanserade ut det lite genom att första första steget & tycka om mig trotts att jag var knäpp.
Skedde några komplikationer?
Vi bodde muchos långt ifrån varandra, för han flyttade tillbaka till Dalarna när vi varit tillsammans ca en vecka.
Kan man få se något tidigt sms eller så?
För det mesta vart alla våra sms mycket snuskiga eller bara konstiga/töntiga så jag ville inte dela med mig. Men här är två från samma morgon när John skulle komma till mig första gången efter att vi pussats / sagt att vi tyckte mycket om varandra. Vi var båda ytterst nervösa & förväntansfulla a la 13-årstyle.
Hur skedde dejtandet?
Mest över Skype. Vi satt hela dagar och bara pratade med varandra om allt möjligt, spelade spel osv. Ibland spelade jag gitarr & ja, det var allmänt fantastiskt och väldigt mysigt. När jag fick reda på att jag skulle på intervju i Umeå var han den första jag ringde bla.
Ibland läste han sagor för mig också! Så drömmigt.  
Hur blev ni ihop?
Vi pratade om det på skype, jag var så osäker för jag visste inte om jag skulle klara av att ha ett distansförhållande. Men sen så bara: Helvete, det är ju John! Det kommer bli fantastiskt ändå. Så jag skrev en lapp, a la lågstadiet som han fick fylla i när han kom hem till mig. 


Vem sa jag älskar dig först och hur skedde det?
Han sa det på en gång! Jag var inte riktigt beredd.. Vi kollade på film, fast istället för att kolla på film så låg vi & bara stirrade på varandra i sängen. Han log, jag log & så lutade han sig fram, smekte min kind & viskade i mitt öra. Det var mycket mys! 
Bor ni ihop?
Indeedio! Han flyttade hem till mig i mitt föräldrahem förra året i Maj, sedan flyttade vi till Växjö för att plugga, & igår flyttade vi in i en alldeles egen lägenhet!! :D
Vad är hens bästa sidor?
Att han är så jävla lugn & sansad, jag brusar upp mig för nada men han bara tar det lugnt, blir inte arg. Han tar hand om mig, köper choklad till mig när jag har pms & älskar att gosa i sängen (!!!) 
Han låter mig välja film nästan hela tiden & blir inte sur när jag inte gillar hans filmer. Han säger alltid att han älskar mig & får mig att må bra när jag har de värsta dagarna någonsin. Han försöker aldrig ändra på mig, respekterar mig & låter mig vara oresonlig om vartannat.
Han lagar dessutom skit god mat & låter mig ta det sista vinet ur flaskan!
Och sämsta?
Kan vara lite svårt att få fram en reaktion! Alltså jag sprutar mina känslor åt höger & vänster medan han säger något lite subtilt & försiktigt, tycker det är irriterande ibland! Han tycker om hiphop/rap, vilket jag hatar. Dessutom är han ytterst & överdrivet positiv (thats right) medan jag är totalt inne på negativ realism, det är ganska provocerande. 
Vad bråkar ni om?League of Legends alltså. Alltid! Det blir inga urartade bråk men jag skriker på honom & han han blir sne för att jag är så arg & sen bara... går det över efter ett tag.
Sedan kan det vara om pengar eller mat eller vad som helst. Men för det mesta är vi ganska chill, vi pratar mycket om vad vi tycker så att det inte ska bli jobbigt. Han är muchos tålmodig. 
Vad gör ni när ingen annan ser?
Alltså! Vem brukar titta på oss?? Vi lagar mat, äter i sängen, tar fula selfies tillsammans, hånglar, tar på varandra, petar varandra i näsan... Normala ting, ya know.
Vad ger ni för komplimanger?
Ganska standard kan jag tänka mig, tiep: Maten var skit god, du är så bra, fan va snygg du är idag osvosv. Han säger att han tycker om min personlighet och mina bewbs, vilket jag uppskattar. Jag säger att han är söt & underbar. Det är fint :3

Vilken är din favoritbild på honom?
Någon av dessa, hittar inte bilden från Nyår, när han har på sig kostym & fluga. Men här är han så jävla söööööööt + snygg &... ah, you get the point :*
+ Cesar på undre bilden, gos!


^^

Och på er båda?

den här, för att... kärlek.


Något du vill avsluta med?
Tacka för att han är en bra support när vi spelar Lol. Makes me shappy!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar